contact


We combineren enthousiasme met een pragmatische aanpak,
zodat organisaties snel resultaten boeken.


Annemie Van Ooteghem


De eerste 10 jaar van mijn professioneel leven werkte ik in de zorg, waardoor ik tot op vandaag een sterke verbondenheid heb met de gezondheids- en welzijnssector. Later kwam ik in de HR-wereld terecht in diverse opdrachten: selectie & recrutering, assessment-centers, training, talent-management, coaching en loopbaanbegeleiding. Dit alles gedurende vele jaren en in de uitdagende commerciŽle omgeving van een wereldleider in de uitzendsector.

In 2009 maakte ik de keuze om mijn expertise ter beschikking te stellen van meerdere organisaties en sectoren en ging ik aan de slag als zelfstandig trainer en coach. Dat was een hele sprong en ik heb er sindsdien al enorm veel door geleerd (niet in het minst over mezelf...)

Ik ben een gedreven, enthousiaste professional en ik geloof dat het organisaties goed gaat als het de mensen die er werken goed gaat. Als zij de juiste vaardigheden bezitten, talenten kunnen inzetten en verder ontwikkelen, helder communiceren en persoonlijke verantwoordelijkheid nemen voor hun werk ťn hun leven. Daaraan kunnen bijdragen geeft me energie.

Wat mij inspireert in mijn trainingsaanpak zijn vernieuwende concepten zoals : breinleren, waarderend interveniŽren, deep democracy (wijsheid van de minderheid), presentie, de kracht van kwetsbaarheid. Ik verdiep me in deze en andere thema's in trainersbijeenkomsten (vaak in Nederland) en door lectuur.

Na opleiding bij The Coaching Square ben ik erkend door de International Coach Federation (ICF) als Professional Certified Coach. Daarnaast ben ik ook gecertifiŽerd DISC-trainer.


Contacteer Annemie


›   annemie@beholdtheturtle.be
›   Bel +32 (0)479 98 15 75

Patrick Derck


Als afgestudeerde licentiaat Germaanse filologie startte ik mijn loopbaan in het onderwijs. Al snel zette ik de stap naar het bedrijfsleven, waar ik als exportmanager mijn eerste verkoopervaring opdeed. Het was voor de onderneming de pionierstijd, waarin nieuwe en ongekende markten werden ontwikkeld. In die tijd voltooide ik ook met succes mijn MBA-opleiding aan de Handelshogeschool in Antwerpen. Hierdoor kreeg mijn carriŤre een nieuwe wending en werd ik commercieel directeur in een paar vooraanstaande West-Vlaamse bedrijven. Later onderhield ik als regionaal verantwoordelijke voor een belangenorganisatie van bedrijven dagelijkse contacten met het bedrijfsleven.

In 2010 besliste ik om als zelfstandige mijn ervaring in organisatie en sales en marketing ter beschikking te stellen van ondernemingen die nood hadden aan begeleiding en opleiding.

Het advies, de opleiding en de coaching die ik geef combineren mijn theoretische kennis met een
hands-on benadering. Ik vertrek daarbij vanuit het besef dat bedrijven geen tijd willen verliezen en zo snel mogelijk resultaten willen boeken.

Mijn kennis van en ervaring met distributeurs en industrie in diverse landen en mijn talenkennis zijn voor mijn klanten belangrijke troeven om snel en efficiŽnt vooruit te gaan in het ontwikkelen van nieuwe activiteiten.

Ik ben gecertificeerd coach bij The Coaching Square en gecertificeerd trainer-coach bij DISC-Persolog.


Contacteer Patrick


›   patrick@beholdtheturtle
›   Bel +32 (0)491 25 63 49